23. nov, 2019

Heuvel op heuvel af met de pelgrims voor 1 dag

Vandaag zou ik met Gerda aansluiten bij een pelgrims wandeling in Beek. Helaas is Gerda ziek waardoor ik alleen op pad mocht richting het zuiden.  Nadat ik gister uit de nachtdienst gekomen ben ben ik nog niet helemaal hersteld maar ik had er wel zin in iedereen te zien. De reis verliep voorspoedig tot ik bij Utrecht een stukje in de file terecht kwam. Maar goed ik had wat extra tijd dus muziekje aan mee zingen en lekker warm achter het kacheltje. In Nijmegen belande ik wederom in de stad in de file. Nog een kwartiertje tja dat werd een beetje krap dus Ilona gebeld. Waar zit je? In een stad maar welke weet ik veel๐Ÿ˜€ Deed me denken toen de tomtom net uit was dat mensen de anwb pechhulp belden maar niet wisten in welk land ze stonden. Toen lachte ik erom maar het overkomt mij dus ook gewoon. Maar ik was op tijd en na de begroeting kon er nog een kop koffie af dus fijn. We waren met zijn zevenen en hadden we het geweten hadden we samen kunnen rijden met een paar. Helaas dus. Volgende keer beter nadenken. Over 11 uur was het op pad. Het was prima weer en we doken al snel van de weg af de heuvelen in. En dat viel me vandaag toch serieus niet mee. Mijn lijf is echt van de leg met die nachtdienst om de week. Maar het was goed weer en ik was niet de enige die liep te hijgen en puffen dus dat scheelt dan weer. Leuk ook om de anderen weer te zien en bij te kletsen. Na 3 km was het alweer tijd voor pauze. Kwam toevallig zo uit. En daar was dan Pietertje ook op de duivelsberg. Oei wat staat die route me nog goed bij met al die regen die dag. Pietertje kreeg een dikke aai over zijn koppie en echt hoor volgens mij vond hij het ook fijn mij weer eens te zien. Ik had hem in ieder geval gemist.๐Ÿ˜€ Na een poosje werd het toch echt wel tijd wat te gaan doen wilden we niet in het donker in het bos zitten. De route was van Frank wandelt. Echt waar ik ben dol op die man. Al heel wat routes van hem gelopen en hij weet ze te vinden die prachtige plekken. De herfstkleuren waren bijzonder mooi nog. Ook rond schemertijd was het net alsof het zonnetje scheen in het bos. Natuur is mooi. Het was wel regelmatig stoppen en uithijgen maar ook een goede oefening weer even. Merk dat ik voor mei als ik het natuurpad wil gaan lopen nog wel wat mag gaan trainen. Om 10 over 4 waren we 14 km verder en terug in Beek. Moe maar voldaan. En leuk om de anderen weer eens te hebben gezien. 

Opmerkingen

ilona

23.11.2019 22:21

was een mooie dag. en leuk dat je erbij was.

Marja

23.11.2019 21:19

Mooie wandeling he, ik liep vorige week nog daar. Ook te hijgen en te puffen.... Best een zware. Volgend keer hoop ik er weer bij te zijn. Bikkel hoor, na al dat harde werken!

Meest recente reacties

18.11 | 16:13

Wat heb je er weer een mooi verhaal van gemaakt. Ik kan me voorstellen dat het leuke dagen zijn geweest.

15.11 | 23:34

Haha, een zondaar die van de leg is en niet weet hoe ze een hekje moet opendoen...๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ maar wel weer een leuk verslag! ๐Ÿ‘

10.10 | 20:24

Weer een mooi verhaal en fijn dat je weer kunt lopen met de wandelschoenen aan.

24.09 | 05:35

Weer mooie dagen om straks op terug te kijken.

Deel deze pagina