1. sep, 2017

Den Bosch Haaren

26 augustus was het weer zover en liepen we van Den Bosch naar Haaren met de pelgrims.

Ik had mijn auto bij Joke gestalt de oprichtster van de verwenzorg en die bracht me superlief naar het station.

Het was weer een leuke club mensen en al snel kwam het tempo er weer in. Droog en goed weer. Bij het fort was een leuk restaurantje puur genieten meen ik  even wat gedronken en gegeten en nog een pelgrim opgepikt en toen weer verder. De natuur is prachtig en de paddenstoelen zijn in grote getalen aanwezig dus leuk fotograveren.

Ineens bleek een pelgrim afgedwaald te zijn. Gelukkig vond ze via google maps de weg en na ons de organisator geinformeerd te hebben naar verloren pelgrims  was het stel pelgrims spoedig weer compleet. Helaas met al dat zoeken was ze wel gevallen. 10 km lopen met een zwaar gekneusde hand is niet fijn. Veel respect dus.

Het was echt een mooie en bijzondere ervaring weer. We kwamen nog bij een huisje van vrienden op de fiets waar sommigen hun waterflessen vulden en druiven mee kregen om te delen voor onderweg. Fijne en gastvrije mensen. Om half 5 kwamen we in Haaren waar de voorzienigheid van geest met ons was want de bus kwam er ook gelijk aan. Joke pikte me weer op bij het staion in Den Bosch waar ik superblij mee was en we kunnen weer uitkijken naar de volgende etappe. 16 september en dan gaat Gerda mee. 😀

Opmerkingen

Esther

01.09.2017 18:14

Het was een heerlijke tocht! Mooie route. Fijn dat ik.met jullie mee mocht lopen! Helaas kan ik.de volgende keer niet mee.

Meest recente reacties

18.11 | 16:13

Wat heb je er weer een mooi verhaal van gemaakt. Ik kan me voorstellen dat het leuke dagen zijn geweest.

15.11 | 23:34

Haha, een zondaar die van de leg is en niet weet hoe ze een hekje moet opendoen...🤣🤣 maar wel weer een leuk verslag! 👍

10.10 | 20:24

Weer een mooi verhaal en fijn dat je weer kunt lopen met de wandelschoenen aan.

24.09 | 05:35

Weer mooie dagen om straks op terug te kijken.

Deel deze pagina