1. sep, 2017

en weer samen

Een paar weken geleden alweer hebben Gerda en ik samen 11 km gelopen voor het eerst weer sinds onze tocht naar Santiago. Het was weer enorm fijn samen te lopen en het gesprek zal ook niemand verbazen ging al snel weer over volgend jaar en weer samen naar Santiago. 

Net als op de eerste dag dat we samen liepen naar Leiden om te gaan trainen regende het ook vandaag al waren dit buien. Toch bij de laatste bui werden alle hemelsluizen open gezet en was er geen houden meer aan. 

Maar het was fijn en goed. 

Ondertussen is het verhaal benen verder gegaan. Na sportsarts. sportfysio die met dry needling begon. In eerste instantie leek dit te helpen maar toen sloop de pijn in mijn rug. Uiteindelijk terug huisarts die me doorverwees naar de neuroloog. Woordje hernia viel. Daar geloofde ik al van het begin af aan niet in maar laat ze maar zoeken. MRI wees uit dat het dat idd niet is. 

Voor mijn leeftijd zaten mijn wervels verbazingwekkend hoog van elkaar af. Wat het dan wel is? Logisch er is geen oorzaak dus het zit tussen mijn oren en ik kan niet zo goed tegen pijn omdat ik slecht slaap. Slaapcentrum en psychosociale fysiotherapie werd aangeraden. Als ik 1 ding wel weet dat het niet tussen mijn oren zit. Nu wil het bijzondere geval dat de pijn minder aan het worden is de laatste week. En nu niet meer het gevoel wanneer komt het weer terug. Mijn voorkant knieen zijn wel even heel erg zeer weer gaan doen maar ook dat wordt nu minder. Ik denk dat mijn lijf aan het herstellen is van een zwaar jaar vorig jaar waarin ik er teveel van gevraagd heb en waardoor de boel uit balans is geraakt. Dus Santiago Gerda en ik komen er wel weer aan :)

Meest recente reacties

18.11 | 16:13

Wat heb je er weer een mooi verhaal van gemaakt. Ik kan me voorstellen dat het leuke dagen zijn geweest.

15.11 | 23:34

Haha, een zondaar die van de leg is en niet weet hoe ze een hekje moet opendoen...🤣🤣 maar wel weer een leuk verslag! 👍

10.10 | 20:24

Weer een mooi verhaal en fijn dat je weer kunt lopen met de wandelschoenen aan.

24.09 | 05:35

Weer mooie dagen om straks op terug te kijken.

Deel deze pagina