12. mrt, 2016

Een dag alleen maar stralen

Vanmorgen 8 uur stond ik buiten. Heerlijk rustig en alles leek nog in slaap. Plan was tante bezoeken in Delft en er via een omweg heen te lopen. Direct de polder in en oo wat was het daar mooi. De schapen lagen nog te slapen en alles was nog bevroren en zo verstild.

Voor mij lang geleden dat ik dit zag, gezien ik nooit zo vroeg mijn bed uit ben. De tocht ging naar Stompwijk en van daaruit naar Leidschendam. Mooie route rustig en langs de Vliet. De natuur ontwaakte en de zon scheen al snel genoeg om mijn jas uit te trekken. Onderweg waren er al heel veel ooievaars te zien. Vroeg maar in februari kwam ik er ook al eentje tegen in Delfse hout. 

In Leidschendam aangekomen even een broodje eten en mijn rug laten rusten. Hoe kan het dat ik al zo snel zoveel last kreeg. Denkend en tot de conclusie komen dat het misschien toch eens een idee is om de rugzak te gaan stellen die nieuw is en al die tijd gewoon los op mijn rug hing. Dat was het hem dus daarna geen pijn meer gehad heel fijn. Vanaf Leidschendam langs de Vliet blijven lopen, een drukke weg, dus muziek op mijn kop. Leuk al die roeiers al op het water. Om 13 uur was ik al in Delft en bij vriendin even langs voor glas water en een wc want zo langs de weg is geen optie🙂. In Delft even haring gehaald voor tante en toen nog een ronde gelopen gezien het te vroeg was voor het bezoekuur.

Uiteindelijk kwart over drie een punt gezet dik 42 km verder niet echt moe en zelfs jammer dat de dag voorbij was. Maar gezien morgen half 7 de volgende tocht gaat beginnen ook goed.

Dit keer had ik geen 10 km nodig om me weer goed te voelen en ik voelde sinds lange tijd weer muziek in mijn lijf en liep te zingen dus al het lopen gaat zijn vruchten afwerpen. 

 

Meest recente reacties

18.11 | 16:13

Wat heb je er weer een mooi verhaal van gemaakt. Ik kan me voorstellen dat het leuke dagen zijn geweest.

15.11 | 23:34

Haha, een zondaar die van de leg is en niet weet hoe ze een hekje moet opendoen...🤣🤣 maar wel weer een leuk verslag! 👍

10.10 | 20:24

Weer een mooi verhaal en fijn dat je weer kunt lopen met de wandelschoenen aan.

24.09 | 05:35

Weer mooie dagen om straks op terug te kijken.

Deel deze pagina