15. dec, 2015

sportdrank uittesten

Zondag na een nacht niet slapen weer op pad. Ik ben gaan lopen naar Delft om mijn zieke tante te bezoeken.

Gelijk een doel want Gerda kon niet mee.

Tevens had ik nog van health4you twee zakjes sportdrank van Herbalife om uit te proberen dus dat gelijk gedaan. Mezelf flink uitgeput daarvoor zodat ik het resultaat goed kon beoordelen en dat spul werkt goed is niet zo zoet en goed om te drinken. Ik knapte er behoorlijk van op.  Na 17 km in Delft aangekomen waar mijn nichtje een app stuurde om te vragen of ik er al was en die heeft me samen met man opgepikt en zijn we nog even bij de winterfair wat gaan drinken gezien ik te vroeg was. Het lopen was best te doen al blijft het toch wat kwakkelen met mijn voet. Maar ik kan er op staan en lopen en houdt voorlopig de lage wandelschoenen maar aan dus dat is al winst. 

Zo ga ik wel weer vertrouwen krijgen dat Santiago te bereiken is want daar maakte ik me wel wat zorgen om. Moet alleen echt wel weer de duinen in en gaan oefenen met heuvels want daar kom ik nog echt adem voor te kort. Dus dat staat voor de volgende tocht.

Bij health4you komt nog een gezondheidstest en kijken we naar mijn eet patroon wat niet al te goed is met onregelmatig werk maar misschien is daar ook nog wel wat winst in te behalen. We zullen zien. 

Meest recente reacties

18.11 | 16:13

Wat heb je er weer een mooi verhaal van gemaakt. Ik kan me voorstellen dat het leuke dagen zijn geweest.

15.11 | 23:34

Haha, een zondaar die van de leg is en niet weet hoe ze een hekje moet opendoen...🤣🤣 maar wel weer een leuk verslag! 👍

10.10 | 20:24

Weer een mooi verhaal en fijn dat je weer kunt lopen met de wandelschoenen aan.

24.09 | 05:35

Weer mooie dagen om straks op terug te kijken.

Deel deze pagina