13. okt, 2015

op zoek naar de beste aanbieder

Gisterenavond zijn we bij elkaar geweest en heb ik Gerda wegwijs gemaakt in de site. We willen graag de eerste tekst boven en dan naar onder werken maar dat lijkt vooralsnog niet te lukken. Voor ons digibeten is het al heel wat dat we hier wat kunnen 🙂

Daarnaast zijn we op zoek geweest naar aanbieders en hebben er twee uitgezocht. Daar heb ik nu een mail naar gestuurd met al onze vragen en wensen.

Zo gaat de tocht ook voor ons steeds meer leven. We willen bv wel heel graag in Santiago zijn als de dienst begint en de wierookpotten gezwaaid gaan worden maar ook kunnen we onze tocht zomaar een dag onderbreken als we in een mooie stad zijn etc. Vragen en vragen dus nu afwachten wie de beste aanbieder is. Mijn linker voet is nog niet hersteld dus mijn bergschoenen hoef ik nog niet aan te doen met de volgende wandeling zaterdag of zondag. We wachten het weer af en pikken de beste dag eruit. Nu mag dat nog wel van ons. Al dat gewandel zetten wel andere sociale contacten op een lagere pit maar gelukkig begrijpt iedereen dat. De eerste sponsor heeft al toegezegd en ook mijn nicht wil graag mee doen. Dus dat zijn positieve berichten en geeft weer moed om door te blijven lopen. 

Maar eerst nog even werken. Ook leuk 🙂

Meest recente reacties

18.11 | 16:13

Wat heb je er weer een mooi verhaal van gemaakt. Ik kan me voorstellen dat het leuke dagen zijn geweest.

15.11 | 23:34

Haha, een zondaar die van de leg is en niet weet hoe ze een hekje moet opendoen...🤣🤣 maar wel weer een leuk verslag! 👍

10.10 | 20:24

Weer een mooi verhaal en fijn dat je weer kunt lopen met de wandelschoenen aan.

24.09 | 05:35

Weer mooie dagen om straks op terug te kijken.

Deel deze pagina