10. okt, 2015

Tekst

Gisteren zijn we weer samen een dag opgelopen. Het was prachtig weer en dan is het ook echt genieten van de mooie polder. Via een omweg zijn we naar Ton van Bemmelen gelopen. Onderweg bij koudekerk aan de rijn heerlijk geluncht op een terras aan het water. 

Bij Ton voor Gerda de nieuwe zolen. Mijn linker zool weer wat bijgeslepen en van de week mag ik mijn schoenen inleveren voor oprekken zodat daar ook betere zolen in kunnen. 

We hadden er al 17 km opzitten dus kregen even rust en een heerlijke bak Thee bij Ton. Fijn zulke fijne mensen.

Met de nodige tips en adviezen togen we weer op pad. Nu wel de kortere route terug naar huis. Onderweg ontstond er bij mij voor het eerst een echt serieus probleem. Mijn hak onder mijn linker voet begon serieus pijn te doen en vlak bij huis was het wel heel erg pijnlijk geworden. Dat betekend dus defintief komende week rust en mijn schoenen naar Ton brengen. Al bij al hebben we een dikke 29 km gelopen. Van Gerda een hele prestatie. Zij is nog aan het opbouwen en had gisteren ook al dik 20 km gelopen. Van mij mag de winter dus nog wel even weg blijven. Zodra het koud wordt zullen de lange afstanden kortere zijn. Als we nu nog goed onze spieren kunnen trainen kunnen we daar wel een poosje mee voort om de laatste maanden echt nog even de puntjes op de i te kunnen zetten. Volgende week zaterdag gaan we het polderlandschap eens veruilen voor het bos bij Utrecht. Het bos in nu prachtig zo in de herfst met alle paddenstoelen dus gaan we ook weer flink genieten. Mits het niet erg slecht weer is. Dan blijven we dichter bij huis. Maandag ga ik bij Gerda langs zodat ze ook hier op de site kan gaan posten. Dan weet iedereen ook wie Gerda is 🙂.

Meest recente reacties

18.11 | 16:13

Wat heb je er weer een mooi verhaal van gemaakt. Ik kan me voorstellen dat het leuke dagen zijn geweest.

15.11 | 23:34

Haha, een zondaar die van de leg is en niet weet hoe ze een hekje moet opendoen...🤣🤣 maar wel weer een leuk verslag! 👍

10.10 | 20:24

Weer een mooi verhaal en fijn dat je weer kunt lopen met de wandelschoenen aan.

24.09 | 05:35

Weer mooie dagen om straks op terug te kijken.

Deel deze pagina